VM-UKE!

Tror enda det ikke har gått opp for meg at jeg skal løpe VM i halvmaraton i København på lørdag. Det kommer til å bli en enormt stor opplevelse. Løpet kommer forholdsvis tett på min maraton i Sevilla. Jeg løp min første kvalitetsøkt torsdag uke 12. Har vært spent på hvordan kroppen og beina ville respondere på hardøktene jeg har gjennomført i det siste. Følelsen har vært OK+ og jeg tror at jeg har kommet meg opp igjen på et greit nivå. Gleder meg til å løpe på lørdag.

Har hatt Ronnie hjemme noen dager, etter at han har avsluttet smøresesongen. Godt å ha med seg en som kan pushe litt ekstra på øktene og holde igjen på de rolige turene. Er imponert over formen til skismøreren. Dårlig med trening fra 1.november, allikevel drister han seg til å være hare på hardøktene. Greit å ha en som tjuvstarter i pausene slik at jeg har en rygg å ta igjen.

Marthe i mål friidrett

Fram mot helga blir det nå mest hvile. Jobben er gjort og det er egentlig bare å nyte dagene. Det begynner å krible i beina og følelsen av at noe stort er på gang. År med motgang og harde smeller er nå snudd til VM-deltakelse i løping for Norge. Mange motbakker er gått, men jeg og de rundt meg har hele tida hatt trua på at de målene jeg har satt meg er mulige å nå. 12-13 treningsøkter i uka gjennom flere år har gitt resultater. Hver dag med klare arbeidsoppgaver, drømmer og prioriteringer. Så til alle Dere der ute som sliter litt og føler at ting er litt tøft. Gi aldri opp! Hvis jeg klarer det – klarer Dere det. Målet er veien å gå, hvert steg, hver bakke og hver eneste meter. Hardt arbeid vil alltid betale seg til slutt!

Dream

      

Copyright © 2017 Marthe Katrine Myhre | Utviklet av: essDesign