VERDIFULLE SAMARBEIDSPARTNERE

VERDIFULLE SAMARBEIDSPARTNERE

Alle mine samarbeidspartnere betyr enormt mye for meg. De er der uansett hva resultatene viser og støtter opp. Det betyr så uendelig mye mer enn hva de fleste tror. Å ha folk i ryggen som støtter opp gir meg mye. TAKK – DERE ER SVÆRT VERDIFULLE PÅ ALLE MÅTER!

Rett før påske fikk jeg to nye verdifulle samarbeidspartnere. De betyr utrolig mye for meg som person, menneske og idrettsutøver. De vil hjelpe meg i hverdagen til å bli enda bedre og hente ut enda noen flere prosenter av hva jeg kan prestere.

Jeg vet jeg trener godt, men vet at jeg har mye å hente på å optimalisere hverdagen med kosthold, restitusjon, hvile, massasje, ta vare på kroppen og hva som skjer mellom treningsøktene.

Med mine to nye samarbeidspartnere skal hjelpe meg med nettopp dette.

Kropp og Helseklinikken på Gjøvik vil hjelpe meg med ernæring, restitusjon, massasje og det å optimalisere alt i en hektisk hverdag. De vil rett og slett gi meg og min kropp full service med jevne mellomrom og passe på at jeg får i meg nok og at kroppen min har det bra muskulært.

Jeg setter enormt stor pris på at de vil være med meg og hjelpe meg på denne måten.

De driver tverrfaglig og de har alle folkene i samme etasje og under samme tak.

Dere kan finne ut mer om de dyktige folkene er: http://www.kroppoghelseklinikken.no

IMG_5446

Den andre nye samarbeidspartneren min er Hei Sveis frisørsalong i Hunndalen. Rita Anderson er ei dyktig dame, triveldig og ei som jeg kommer til å trives godt hos.

Hun skal sørge for at jeg ser fjong, fresh og bra ut på håret. Jeg er ikke den som er mest kjent for å bruke mest mulig tid på meg selv nummer det gjelder slike ting, så å få til denne avtalen vil jeg nyte hvert eneste minutt i hennes stol.

Håret mitt kommer til å bli behandlet på beste måte og Rita er en person som jeg kommer til å glede meg til å besøke. Alltid blid, energifull og positiv! En vitamininnsprøytning rett og slett!

https://www.facebook.com/Hei-Sveis-Hunndalen-157412400976428/?fref=ts

IMG_5461

Tusen takk for at dere vil være med meg og jeg setter enormt stor pris på deres velvilje og gode hjelp!

Jeg anbefaler begge disse to på det sterkeste!

 

 

   

Copyright © 2017 Marthe Katrine Myhre | Utviklet av: Sveum design AS