Velkommen til min nye hjemmeside!

SAMSUNG

Det første bildet jeg legger ut, blir et bilde av meg og Ronnie. Mye ute på reise nå om dagen, men det går veldig fort til årets skisesong er ferdig. Glad han vil være med meg til Rotterdam marathon i april. Det blir en veldig viktig konkurranse. Før den tid, får han sørge for best mulig glid til de norske langrennsløperne ute på World-Cup og i VM.

En ny hjemmeside er på plass! Jenta som står bak denne siden er min gode gode venninne, Elisabeth Sveum. Ikke bare er hun flink til å lage hjemmesider, men også veldig god i idrett. Hun satser for fullt på terrengsykkel, men hevder som også veldig godt i vintertriathlon. Nå til helga skal hun fighte om heder og ære i EM-vintertriathlon i Tartu. Medalje er innen rekkevidde. Sjekk ut hennes hjemmeside her: http://www.elisabethsveum.no/

Nå i vinter har vi løpt veldig mye sammen, trent styrke og gått hele 1 skitur. Tusen takk for hjelpa og alle de fine treningene vi har sammen!

Tenkte jeg skulle vise dere hvor fint det var på hytta nyttårshelga i år. Mye snø, strålende vær og ypperlige treningsforhold. Da fikk jeg luftet skiene litt ekstra.

DSC_0344

Mye snø og fin utsikt på Vaset i Vestre Slidre!

2012-12-30 09.00.08

En kjempe fin morgentur med Birk. Han er alltid klar for litt aktivitet.

2013-01-01 10.50.40

En fin skitur 1.januar. Målet var å komme først til Synet denne dagen…. Jeg tapte kampen mot en som var enda tidligere ute enn meg.

2013-01-01 10.51.00

Nykjørt og strålende skiføre! Sjelden det er slike dager.

2013-01-01 11.15.16

Flott utsikt fra Synet. Dager som man kan være ute og trene i timesvis og ikke vil inn igjen.

DSC_0304

Energi til tusen på Birk. Stortrives ute på tur og helst uten bånd.

Dream

Noe jeg løper etter og drømmer om! Denne fikk jeg av min suverene trener, Jack.

Underveis i Oslo maraton

Ja, for det er dette jeg gjør aller mest om dagen. Løper, løpere, løpest! Har 3-4 hardøkter i uka på møllene på det flotte treningessenteret, 360 grader på Gjøvik. Ta en tur innom der. Mange flinke folk som kan mye om trening og om hvordan komme i gang.

Mer om treninga jeg nå gjennomfører tar jeg i et senere innlegg. Bare å spørre meg om hvordan jeg nå trener og om hvilke sko jeg liker best osv. Utstyr, klær, kosthold, massasje, styrketrening og en del andre ting er noe jeg har mye fokus på om dagen. Alt dette for å få best utbytte av treninga, holde meg skadefri og frisk.

Sånn i grove trekk løper jeg nå 12-13 økter i uka. Alt fra 8km til 30-32 km turer. Alle hardøkter løper jeg nå på mølle. Det har vært så kaldt ute og samtidig er det veldig lett å kontrollere både fart, distanse og puls på mølla. Ukentlige program og god variasjon i innhold er resepten som skal gjøre meg til en litt bedre løper.

Førstkommende torsdag starter Norgesmesterskapet i langrenn. Må ærlig innrømme at det føles litt rart å sitte hjemme nå og ikke ha fokus på dette arrangementet. Det har jo alltid vært årets høydepunkt. Ronnie er hjemme i dag. Kom hjem fra Frankrike i går og reiser opp for å ha fullt NSF opplegg fra i morgen tidlig. Årets NM er viktig for løperne som ønsker å komme seg til VM senere i vinter. Jeg reiser til Vang for å gå stafett for VIND IL på søndag. Jeg er påmeldt på torsdagens 10 km fristil, men skigrunnlaget er veldig tynt og jeg har enda ikke klart å bestemme meg for om det blir start eller ei. Ute er det fremdeles kaldt og nesten for kaldt til å trene. Gikk en kort skitur på lørdag og med det i bakhodet kan starten på torsdag henge i en tynn tråd. Tiden vil vise. Jeg er fortsatt for glad i ski og skigåing til å legge skiene helt bort. Jeg er sikker på at det blir flere treninger på ski nå utover vinteren, da temperaturen blir noe snillere og dagene lengre.

Ha en fortsatt god dag og uke!

 

      

Copyright © 2017 Marthe Katrine Myhre | Utviklet av: essDesign