Snart klart for folkefesten – Oslo Maraton!

Nå er det bare få dager igjen til høstens store folkefest i Oslo – Oslo maraton. Jeg har løpt den fulle distansen 3 år på rad. I år deltar jeg på en kortere distanse som oppkjøring mot en maraton i utlandet litt senere i høst. Må innrømme at jeg er veldig misunnelig på de som skal delta på helmaraton. Det er noe spesielt med maraton i Oslo. Mange kjentfolk langs hele løypa. Det å løpe på Aker Brygge gir meg frysninger på ryggen og ståpels her jeg sitter hjemme i Hunndalen. Atmosfæren, løperne, tilskuerne og arrangementet – totalpakka er bare veldig bra. Det er min klubb, SK Vidar, som er arrangører og dirigenter for lørdagens løp.  Været ser også ut til at det skal bli helt perfekt.

Den siste uka er det viktig å tørre å hvile nok, spise bra og generelt lade opp alle lagre. Ta det pent og det er faktisk ganske sunt å kjede seg litt. Treninga skal være lett og øktene korte. Kroppen, beina og hodet skal ha lyst til å løpe fort på lørdag.

Jeg vil med dette ønske alle som skal delta på en eller annen distanse under løpefesten i Oslo, LYKKE TIL! Ha det gøy og nyt hver eneste meter av løpet. Sug til deg inspirasjon, motivasjon, stemning og glede. Smil og ha det gøy – for det er nettopp det løping er. LØPING ER GØY OG EN ENORM FRIHETSFØLELSE! Jeg er klar for å gi jernet jeg også. Det sammen med Ronnie og mange andre gode løpere. Samtidig ser jeg fram til å treffe både Jack og Tone igjen – TEAM JACK WAITZ!

Dream

NM10000meter

Underveis i Oslo maraton

Oslomaratonmålsnøre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

Copyright © 2017 Marthe Katrine Myhre | Utviklet av: essDesign