Pakket og klar for Spania!

Nå har jeg pakket baggen. En litt utfordrende oppgave. Værmeldingen for Valencia viser sol og en del varmegrader. Aldri før har jeg pakket en bag i januar uten ullundertøy, stilongs, tykk jakke, votter og sist men ikke minst – skisko. Derfor tok det litt tid og omstille hjernen fra en god del kalde grader her hjemme, til litt mer vårlige grader.

Innholdet denne gangen er litt lettere klær. Korte tights, løpetopp, singlet og tynne sokker. Har selvfølgelig med lange tights, CRAFT superundertøy, vest, tynne løpejakker og 4 par løpesko.

Jeg reiser i morgen med en god tropp fra Sportsklubben Vidar. Vi skal løpe Europa-Cup for lag i terrengløp. Starten går på søndag og vi kvinner senior skal løpe 6 km. Påmeldingslistene vitner om meget god deltakelse, med veldig mange sterke løpere. Da er det bare å henge i stroppen.

Denne uka har jeg trent en god del mindre enn det jeg er vandt til. Jack har satt opp program som skal få fram overskudd. Så nå er det bare å se hvilke utslag det gir på søndag. Fra jeg begynte med samarbeidet med Jack den 1.januar, har jeg stadig kjent på mange gode dager. Nå løper jeg 1000 metere raskere i flytsonen enn jeg noensinne har gjort. Samme fart i høst kjentes veldig anstrengende. Så tro det eller ei, jeg begynner å få litt fart i kroppen.

Samtidig må jeg bare få takke 360 grader treningssenter på Gjøvik, som lar meg få bruke løpemøllene og det andre treningsutstyret de har. Det setter jeg stor pris på. 3-4 ganger i uka løper jeg hardøkter på møllene der nede. Ragnhild tar meg med på styrkeøkter og gir meg litt massasje. Det er rent luksus!

ADIDASNY

I dag mottok jeg en pakke fra ADIDAS som inneholdt nye løpesko og gule t-shirt. TAKK! Dette er de beste joggeskoene på markedet.

Så nå er jeg veldig klar for nye mil med gode sko. Løp, løpere, løpest…!

NMSKIMarthe2

NMSKIMarthe1

Disse bildene er fra NM forrige helg fått av Frode Monsen. Må si meg fornøyd med innsatsen og glad for at jeg stilte opp. Det er noe spesielt med NM i langrenn. CRAFT dressen fungerte utmerket! Den er egendesignet og så flinke CRAFT-menneskene er, så ble den ferdig til bruk i NM. Bedre klær enn CRAFT er vanskelig å finne, både brukervennlighet ogdesign er av høy, høy klasse.

Nå tar jeg kvelden! Gleder meg til en helg i Spania.

 

      

Copyright © 2017 Marthe Katrine Myhre | Utviklet av: essDesign