Ønsker alle en aktiv juleferie og et sprekt nytt år!

Vi går nå snart inn i årets siste uke. 2013 har vært et veldig innholdsrikt år. Startet pent, men har tatt seg veldig opp. Siste halvdelen har vært til tider veldig travel med alle gjøremål hverdagen inneholder. Skiene har ikke blitt brukt så mye dessverre. Savner det litt, men angrer ikke på valget jeg tok. Skal prøve å få brukt skiene litt nå før vi runder av året.

Løpingen har tatt et steg framover. Et år med Jack som trener har vært lærerikt. Noen tunge perioder, men kjenner nå mer og mer hva som fungerer og ikke. Har lagt bak meg noen gode konkurranser. Satt personlige rekorder på både 10 km, halvmaraton og helmaraton. Føler allikevel at jeg har en god del å gå på og jeg har evaluert sesongen godt. Vet nå hva som skal forbedres og jeg tror at med små justeringer kan resultatene bli en god del bedre. Jeg trives veldig godt i Sportsklubben Vidar og kommunikasjonen med Jack går stadig bedre.

Ser virkelig fram til å ta fatt på et nytt år – 2014. Året inneholder et par mesterskap jeg ønsker å delta i. Kravene fra Friidrettsforbundet har blitt offentligjort og det er ikke langt fram. Med 1 minutt bedre tid er mye gjort!

Jeg hadde ikke fått til dette uten noen veldig gode hjelpere. Mine foreldre, Ronnie, Jack, Ragnhild A, Kalle, Glenn, alle på jobben, klubben, treningskamerater og sist men ikke minst – MINE FANTASTISK GODE SAMRBEIDSPARTNERE! Tusen takk! GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!

HalvmaratonOsloKondis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NM10000meter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barfota5 (580x1024)Marthe og Ronnie FurusjøenRundtNMSKIMarthe1KraftprovetMartheVidarHolmenkollstafettenPremiepallenOsloHalv

 

 

 

 

 

      

Copyright © 2017 Marthe Katrine Myhre | Utviklet av: essDesign