NYT JULA OG TA GOD SATS INN I 2017

Så er den her igjen – jula! Synes det ikke er lenge siden samme dag for nøyaktig et år siden. “Tida flyg”, som vi sier her på Toten…

2016 har vært et spennende år på mange måter, ikke minst har det vært mitt beste år med løpesko på beina. Selv om løpinga ikke er alt, betyr det veldig mye. I tillegg har jeg hatt det veldig bra på jobb og med flotte kollegaer.

img_4526Foto: Marianne Røhme, Kondis

På hjemmefronten er vi ferdige med det som skal gjøres. Ronnie har opplevd mye på jobb. Det var et mesterskapsfritt år for langrennsløperne, men det manglet ikke på reisedøgn og gode opplevelser for det. Kommende år blir det minst like mye for han sin del. Ronnie stortrives i skiforbundet og da trives jeg. Hver dag jobber de for å prestere bedre og det smitter over på alle i omgivelsene rundt.

Jula er til for å se tilbake og ikke minst minnes og tenke over hva vi har. Jeg er utrolig takknemlig for hva jeg har og kan gjøre. At jeg har tak over hodet, en jobb å gå til og ekstremt glad i å løpe. Kroppen fungerer og humøret er stort sett bra. I tillegg vokser jeg på erfaringer og lærer av feil. Det er viktig å være her og nå, leve i nuet og se ting i perspektiv. Hva er det som egentlig virkelig betyr noe og hvorfor gjør vi det vi gjør. Det handler ikke lenger om å trene kun for å trene, men alt er litt mer gjennomtenkt. Det viser også resultatene for sesongen.

Jeg ser framover og gleder meg over det som kommer. Hva jeg har levert og prestert i gjennom året hadde jeg ikke klart uten de som står meg nær og fantastiske samarbeidspartnere som backer opp – uansett. Mamma, pappa, Birk og Ronnie – dere er helt unike. Ikke minst må jeg ikke glemme bror, Hanne og ungene. Bestemor for et strålende egasjement og flott forbilde. Alle dere betyr mer enn dere tror.

img_4525

Foto: Marianne Røhme, Kondis

Det samme med de som hjelper meg på veien – alle Dere som sender en melding og som jeg løper STOT SOM EN HANE med logo av rundt om i både inn- og utland. Dere samarbeidspartnere er enestående gode – TAKK! Uten Dere hadde jeg ikke vært der jeg er i dag med løpinga.

I tillegg til alle andre som mener jeg inspirerer dere og som gir positive tilbakemeldinger, mailer og meldinger. Takk!

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR TIL ALLE! Takk for at Dere er nettopp de Dere er og husk å tenk over at vi er GODE NOK slik vi er.

 

   

Copyright © 2017 Marthe Katrine Myhre | Utviklet av: Sveum design AS