Konkurransetid!

På denne tiden av året har jeg vanligvis inntatt Beitostølen for å gå åpningsrennene i langrenn. Hvert eneste år, like spent på hvordan formen er i forhold til andre. Alltid like gira på å gå raskt nok til å bli tatt ut til å gå verdenscup. Derfor er det veldig spesielt å sitte hjemme og se alle bilder som dukker opp av langrennsvenner på diverse sosiale medium. Det kribler noe helt enorm i gamle skibein, og konkurransehuggu er ikke helt fornøyd med å sitte hjemme i Hunndalen.

Ronnie er jo også oppå der. De er i full sving med testing og få inn alle arbeidsrutiner igjen i en viktig OL-sesong. Han har vært der nesten en uke allerede. Dagene bare flyr. Kanskje ikke så rart da dagene starter klokka 5, og har et ganske så fullt program helt til jeg prøver å finne senga før klokka viser 23 på kvelden….

Dette blir derfor det første året på lenge jeg ikke spenner på meg skiene denne helga. Jeg har imidlertid konkurranseplaner med løpesko. Lørdag er det avreise til Nederland for 4.gang denne sesongen. Det er et stort internasjonalt terrengløp som arrangeres på søndag, som jeg og flere andre norske skal delta i. Det blir skikkelig moro! Jeg gleder meg! Derfor får jeg brukt et gira konkurransehuggu denne helga og skal nok klare å bli minst like sliten som det jeg hadde kommet til å bli på Beitostølen.

NMSKIMarthe1

Treninga ruller på bra. Det har vært bra forhold for å løpe, bortsett fra et par økter som jeg har løpt inne grunnet litt glatte forhold. Lørdag var det såpass mildt at jeg fant fram shortsen igjen på hardøkta, tross at kalenderen viste 15.november. Merker at løperen i meg takket pent for 13 plussgrader den dagen. I morgen tror jeg at jeg kryper inn igjen. Det frister lite å løpe hard økt ute tidlig på morgenen i nærmere 10 minusgrader.

Med dette ønsker jeg alle langrennsløpere lykke til i helga! Jeg skal følge med på nettet og heie. Måtte den beste vinne! Samtidig heier jeg også litt spesielt på Ronnie og resten av gutta i den fantastisk flotte smøretraileren. Håper dere får nok hvile, søvn og mat den første helga. Blir nok tøffere etter hvert, men en god start er viktig for både utøvere og serviceapparatet. Det gjør noe med huggu!

slider-13-044

 

      

Copyright © 2017 Marthe Katrine Myhre | Utviklet av: essDesign