KLAR FOR INNSATS?

I morgen skal jeg gå NM stafett på Gåsbu for langrennsklubben min, VIND IL. Jeg skal prøve å gjøre en god innsats på 3.etappen på 1.laget. Gledelig at vi klarer å stille 2 jentelag under årets stafett.

Beito torsdag 1ghjdrr

Førstelaget består av 15 år gamle Mathilde Myrvold på 1.etappe. Ei jente å se opp for. Hun går veldig bra på ski og er en av landets beste 15 åringer. Ikke nok med det, hun løper kjempe fort og er et minst like stort talent på friidrettsbanen. Hun har bestetid i Norge på både 600 og 800 meter. Jeg håper hun fortsetter med både langrenn og friidrett i mange år til.

2.etappe skal gjennomføres av Kristine K.Torgersen. Hun er siste års junior og har levert flere gode resultater. For 2 år siden kom kanskje hennes beste presatsjon hittil, med å bli nummer 3 i jenter 18 år under Norges-Cup avslutninga på duathlon-distansen.

Målet vårt er å bli bedre enn fjorårets resultat. Da gikk vi inn til 21.plass på stafetten på Voss.

2.laget består av 3 unge jenter som har framtida foran seg, Tina Andrea Thomte, Maren Kraby Simenstad og Karoline Strømmen Martinsen.

Dette blir det siste jeg gjør på en langrennsarena på en stund. Full satsing på løping har gjort store omveltninger i treninga. Neste helg venter årets første løpekonkurranse og det går fort mot et viktig løp, Rotterdam marathon 14.april.

Det er litt rart å tenke på at ski ikke er like viktig som før og det kriblet veldig i kroppen under dagens NM konkurranser. Fikk med meg litt NM stemning på torsdag under 10 km skøyting. Jeg gleder meg veldig til i morgen. Opplever litt “konkurransesug” om dagen og har litt abstinenser etter tidsjag. Med en skitur 1 januar, 18.januar, 23.januar og en liten restitusjonstur i går etter en hard mølleøkt, er skiformen laber. Har mistet flyten i gåinga, det blir mye start og stopp bevegelser. Allikevel fikk jeg et kick av å være i skisporet på torsdag. Ordentlig artig var det og ikke minst det å møte skivenner igjen.

Så i morgen skal jeg gjøre en siste skikkelige innsats med skiene. Prøve å bli litt sliten og reise hjem med en god følelse av å ha gått årets skifest i Norge. Neste helg sitter jeg tross alt i Spania og lader opp til terrengløp sammen med Sportsklubben Vidar. Store kontraster og jeg tipper jeg er mange hakk mer nervøs for den oppgaven, enn det jeg skal ut på i morgen. Dog like viktig, for jeg har 2 lagkamerater som gjør sitt beste for at klubben skal havne så langt opp på resultatlistene som mulig.

Se etter oss da! Stafetten starter kl 11.30 på NRK1.

 

NMLangrenn2

Bildet er tatt av Frode Monsen og hentet fra http://www.sportsmanden.no/

Samtidig må jeg GRATULERE ELISABETH SVEUM. Hun tok i dag EM-BRONSE i vinter-triathlon i Tartu. En veldig bra prestasjon, av ei super jente. I morgen tror jeg på GULL for Norge i stafetten.

ELISABETH EM-GULL

      

Copyright © 2017 Marthe Katrine Myhre | Utviklet av: essDesign