Klar, ferdig – helt ferdig til å være ferdig med å hvile!

I dag er det akkurat 21 dager siden maraton i Eindhoven. Jeg har tenkt og summet meg ferdig. Disse 3 ukene har blitt brukt til å hente meg inn igjen. Ikke bare fysisk, men også psykisk. Det har vært bra dager. Det er faktisk godt å ha en periode der trening ikke har første prioritet. Dagene har gått med uansett de, så jeg har ikke akkurat kjedet meg. Trent mye mindre enn vanlig, men funnet mer tid til styrketrening og andre ting. Ikke en eneste hardøkt eller løpetur med noe lengde. Akkurat det er det slutt på nå!

I går tjuvstartet jeg imidlertid litt på treningsjobben med å delta i motbakkeløpet Rakt Upp på Fagernes. Hovedgrunnen til at jeg løper dette løpet er min gode samarbeidspartner i Fosheim Sag & Høvleri, men sjefen sjøl Eivind i spissen. Sosialt og moro, samt at jeg får profilert sponsoren min på hjemmebane for dem. En svært viktig jobb!

StartRaktUpp1Løpet i seg selv gikk veldig bra. Jeg løp ikke noe maks løp og holdt hele tiden igjen, siden dette egentlig bare var ei treningsøkt. Allikevel løp jeg 1 minutt og 30 sekunder raskere enn året før. Det var jo veldig positivt og moro. Overskudd og bein som nærmest har flydd av seg selv på de korte øktene jeg har løpt i det siste viser at formen nå er ganske så bra, når jeg nå starter opp igjen hardkjøret mot nye mål.

PremieRaktUpp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det ble totalseier og ble 5.mann i mål. Alltid gøy å ta skalpen på noen herreløpere. Solid innsats også av min sjefs-samarbeidspartner, Eivind. Imponerende!

Nå blir det imidlertid andre boller framover. Tempoet blir skrudd betraktelig opp. Nytt løp venter 24.november. Håper på superbein da og vil gjøre mitt ytterste for et hederlig resultat. Så da blir det min 4.tur til Nederland i år. Flott land å løpe i. Maraton blir det allerede i januar, så ingen grunn til å ligge mer på latsiden. Ny hare har jeg også skaffet meg, siden Ronnie er ute på loffen. Tror nok den haren gjør jobben og vel så det! Så nå er det bare å skjerpe alle sanser. Gjøre mest mulig rett og spisse trening, restitusjon og hvile enda mer. Det blir litt utfordrende å få til alt framover med mye annet på programmet. Dagene er spekket fra tidlig morgen til sein kveld. Har et håp om at jeg kan frigjøre mer tid til hvile og restitusjon, men økonomisk lar det seg ikke gjøre ligge på latsiden med jobb. Er i gang med en prosess som jeg håper kan frigjøre meg noe….

Ronnie ValSenalesFikk et flott bilde av Ronnie her om dagen om hvordan forholdene på breen i Val Senales er om dagen. Rett og slett nydelig. Slettes ikke verst å være smører i Norges Skiforbund. Kunne glatt ha levd med slike dager. Kun trening, hvile og restitusjon.

 

      

Copyright © 2017 Marthe Katrine Myhre | Utviklet av: essDesign