En bil jeg ikke løper fra – TESTPILOT FOR OPEL

Reklame i samarbeid med Opel Norge og Topp Auto.

Jeg har løpt mer enn jeg har kjørt bil denne uka, men å være en testpilot for Opel har vært skikkelig moro.

Tidligere denne uka fikk jeg en hyggelig telefon fra den lokale Opel-forhandleren her på Gjøvik. Jeg var ønsket som testpilot for den nye modellen til Opel som heter, Opel Grandland X.

Dette er jo et tilbud en ikke kan si nei til og passer perfekt for min del, da min leasingperiode er på utgående kontrakt om noen måneder.

Bil er for meg en viktig del av hverdagen. Jeg bruker bil daglig til og fra jobb og av og til ned på treningssenteret. Butikken blir jo også flittig besøkt, så ja – jeg er avhengig.

Da løpesesongen drar til for fullt er det jo bilen som tar meg til og fra de ulike arrangørene som sørger for at jeg og andre kan kjempe om bra tider på ulike distanser. Tur/retur Gardermoen for å ta fly til andre destinasjoner er også en strekning det blir en del av.

Jeg har hatt bil og kjørt bil fra den dagen jeg tok førerkortet som 18-åring. Jeg har eid to biler, resten har jeg vært så heldig å hatt ganske bra leasingkontrakter.

Siden torsdag har jeg cruiset rundt i en blå Opel Grandland X. En snerten bil, fin pg se på og har en enormt bra kjørekomfort. Min bil er utstyrt med det meste av utstyr en kan tenke seg, så her er det egentlig bare å sette seg inn og nyte kjøreturen.

Grandland X er tøff og se på og den er klar for å ta meg ut på de eventyrene jeg ønsker. Den er stappet med standardutstyr som gjør at følelsen av å kjøre en bil med stil kommer så raskt du setter deg inn.

Bilen er perfekt fra alle vinkler. Den har avanserte LED-frontlys som gir skikkelig bra oversikt over veien og omgivelsene rundt i mørket. Den er utstyrt med Onstar. Det er en personlig assistent som er med deg 24-timer i døgnet og hjelper deg uansett hva det måtte være. Motoren er effektiv og dynamisk. Med flere valgmuligheter er det mulig å sette ditt personlige preg på akkurat din bil.

Bilen er helt rå å kjøre. Den er effektiv og smidig. Den tar deg fram dit du ønsker og har god plass til både passasjerer og bagasje. Førerhuset er stilrent og lekkert. Enkle funksjoner og ikke minst utrolig gode seter. Her kan du sette deg inn og nyte mil etter mil.

INNOVATION

Fra kr 334 900

Høydepunkter:

 • 17-tommers lettmetallfelger
 • AGR ergonomiske sportsseter (stoff/kunstskinn)
 • Oppvarmet multifunksjonsratt i skinn
 • Sikt- og lyspakke
 • Cruise control med hastighetsbegrenser
 • OnStar
 • R 4.0 IntelliLink med DAB+ digitalradio
 • Automatisk bakkestartassistent
 • Elektronisk Stabilitetssystem (ESP®Plus)

PREMIUM

Fra kr 359 900

Høydepunkter:

 • 18-tommers lettmetallfelger
 • Privacy mørke ruter bak
 • Oppvarmede ytre seter bak
 • To-soners elektronisk klimaanlegg
 • Keyless åpning og start
 • Oppvarmet frontrute
 • Full LED adaptivt frontlyssystem AFL
 • Parkeringsassistent foran og bak
 • NAVI 5.0 IntelliLink med DAB+ digitalradio

En bil som flere bør få øynene opp for og en bil jeg absolutt kunne tenke meg å kjøre både vår, sommer, høst og vinter!

Ta en titt da vel! Jeg er storfornøyd!

      

Copyright © 2017 Marthe Katrine Myhre | Utviklet av: essDesign