Danske Bank Oslo Halvmaraton!

Lørdag var det klart for halvmaraton i Oslo. Sol, 20 grader, mye folk og stor stemning preget dagen. Et godt startfelt i både herre- og dameklassen. Det var duket for et realt oppgjør om pallplassene.

Ronnie var med for å kjenne litt på farten før en større oppgave venter i maraton 13.oktober. Målet blir der å holde jevn fart fra start og eventuelt øke farten siste 10 kilometer. Det er kjempe vanskelig., men målet er å klare det. Jeg SKAL under 2.40 i år og da helst se 2.38… Tror jeg er godt nok trent for det nå.

I Oslo på lørdag var det bare halve distansen. Åpningsfarten var fin og det gikk kjempe lett på kilometertider mellom 3.30-3.37. Lav puls og gode bein. MEN- jeg har ikke noe snert enda. Hadde en ekstrem maratonøkt i raskt tempo forrige helg. Merket den godt etter hvert. Da vi passerte 50 minutter løping var beina litt for stinne og hodet litt for snilt. Tapte for mye tid til Annie Bersagel og Veronika Blom på slutten, men er fornøyd med 3.plass og ny pers på 1.16.68. Alt i alt en god dag. Mye kjentfolk langs løypa og en folkefest på Rådhusplassen og ellers rundt i Oslos gater. Klubben min SK Vidar leverer varene igjen med et veldig godt arrangement. Jack som veldig travelt opptatt herremann, med mange ulike oppdrag. Premieutdeling som bare blir bedre og bedre. Alltid stas å komme opp på en stor flott scene og motta fine premier og 5000 kroner inn i hverdagsøkonomien.

Ronnie var sprek og gjorde jobben som motivator. Enda litt godt nå at han har reist til Østerrike på jobb og blitt syk der. Da kan han komme hjem på onsdag uten å smitte meg.

Jeg føler meg bra i kroppen etter helga. Nå skal jeg starte på nedtrappinga mot maraton. Det blir 3 uker med kos og mindre trening. Jeg GLEDER meg veldig til å løpe maraton igjen. Det er noe helt spesielt med den distansen. Håper jeg finner godfølelsen og at jeg kan komme hjem med en ny solid pers i bagasjen. Siste konkurranse før avreise blir NM terrengløp lang løype i Levanger. Der håper jeg å få en pekepinn på om jeg har klart å samle nok overskudd. Føler bare det er det som mangler. Treningsjobben er gjort og jeg kan ligge på flytfart på 3.35-3.38 pr kilometer. Drømmen er å klare det i 42,2 kilometer.

DamepallenHalvmaratonOslo

 

 

 

 

 

 

 

 

Annie som vinner i midten, Veronika til venstre ble nummer 2 og jeg til høyre. Bildet er tatt av Frode Monsen og hentet fra www.sportsmanden.no

HalvmaratonOsloKondisInnspurten. Bildet er hentet fra www.kondis.no

RonnieSuperHare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronnie midt mellom oss jentene som kom på pallen! Imponerende løping av han. STOLT! Bildet er tatt av Frode Monsen og hentet fra www.sportsmanden.no

 

 

 

 

 

 

Starten har akkurat gått i Oslo på halvmaraton. Bildet er tatt av Frode Monsen og hentet fra www.sportsmanden.no

 

HalvmaratonOsloStartfeltSportsmanden

 

 

 

 

 

 

 

AdidasAdiosBoostDisse skoene er bare helt fantastisk gode. Jeg løp med disse både i Knarvik under NM halvmaraton og nå i helga i Oslo. Dette er skoene jeg løper maraton med den 13.oktober. MÅ BARE PRØVES!!!

 

 

 

ADIDAS ADIOS BOOST!!!! Helt utrolig gode.

 

 

 

 

 

      

Copyright © 2017 Marthe Katrine Myhre | Utviklet av: essDesign