Bill.merk. samarbeidspartner!

VM-halvmaraton i København er historie. En flott tur med den Norske delegasjonen, men løpet på lørdag var av dårlig sort fra min side. Blytunge bein og en dau kropp gjorde at det ble en hard kamp fra første meter. Gjorde det heller ikke veldig mye lettere da åpningsfarten var rundt 3.14 pr.km. Hadde lyst til å bryte allerede etter 3 km.

Selv om det løsnet etterhvert og beina ble lettere, sjokket fra starten ble borte og hodet gav mer blaffen, var løpet ødelagt. Jeg kom i mål 30 sekunder bak min personlige rekord. Det i seg selv ikke helt håpløst, men følelsen underveis og målet med løpet, var så fryktelig mye høyere.

En real læringstur for min del. Mesterskap er så mye mer enn bare det å reise og løpe. Tidspunkt du må passe på og dårlig med oppvarming. Samtidig tror jeg at jeg hadde altfor stort press på meg selv. Jeg har visst at formen er god, og jeg tror den fortsatt er det. Har opplevd noe av dette før. Jeg løper med høye skuldre, maser, hyperventilerer og tenker altfor mye på hva om og hvis om… Dette er noe jeg må trene på og samtidig skal jeg øve på “kaldstarter” i løp.

Stemingen i København var uansett helt enormt bra. Været var flott og utrolig mye folk. Mamma, pappa og svigers hadde også tatt turen til Danmarks hovedstad denne helga. Det betyr så mye!

Planen framover blir heftig, men noe jeg virkelig ønsker å gjøre. JEG VIL TIL EM-MARATON I ZURICH. Konkurransen arrangeres 16.august.

For å komme hit må jeg løpe maraton under 2.38. Dette skal jeg prøve på i Hamburg 4.mai. Fram til da kommer jeg til å fokusere kun på det jeg skal og kvalitetsøkter. Kommer til å ta med meg Sentrumsløpet siste helga i april som en god, real og hard gjennomkjøring.

For å klare dette spør jeg nå pent om litt hjelp! Min hverdag er hektisk. Jeg ønsker meg mer tid til å hvile, restituere og sove. Akkurat nå er dette mangelvare. Jeg trener som en toppidrettsutøver, me lever et liv som “alle andre”. 13 økter i uka, der førsteøkt er før skolejobb kl 5 og andreøkt i 18-tida. Samtidig er Intersport Gjøvik min base fredagskvelder og lørdager. Kunne virkelig ønske at jeg hadde en “rik onkel” eller noen som ville ha hatt sin logo på min bil, hjemmeside og klær. Er det noen som kjenner noen eller som kunne tenke seg dette, så bare ta kontakt. Jeg har masse å by på og kan være behjelpelig med så mangt! Så håper på reale og gode samarbeidspartnere på veien mot OL i Rio 2016!

MarthepremieOslo

      

Copyright © 2017 Marthe Katrine Myhre | Utviklet av: essDesign